Kategorier
Stockholm

Coronalördag

Ägnar några nya timmar åt bildvisningen. Upptäcker att jag får problem när jag sätter etiketter på bildavsnitten, särskilt när jag ska sätta gränser mellan abstrakt, skräp och minimalt. Blir nog till att ta bort etiketterna och ändå försöka hålla ihop bilderna på nåt sätt, ämnesvis.

Vad gör man en lördag med skärpta coronarestriktioner? Städar? Börjar röja en hylla där tre högar jobbrelaterat ligger och samlar damm. Nu när jag ligger på mitt yttersta är det inte mycket som är relevant att spara. En del behöver dock destrueras ordentligt av integritetsskäl, behöver egentligen en papperstuggare.

Det verkar som om det blir en fortsättning på Friska Nacka nästa år. Ni vet, de där pinnarna med QR-kod som jag med hjälp av karta och kompass jagade i våras och somras. Fullständigt underbart!

Laddar ner Filmstaden-appen för att ha min biljett lättillgänglig på måndag då jag ser Songs for while I´m away. Om jag kommer ihåg att jag ska på bio, det hör verkligen inte till vanligheten.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: