Kategorier
Stockholm

Mer snöblask

Ni får här två snöblasksbilder till. Hoppas ni inte storknar. Som sagt, det är lite tåligt att inte kunna utnyttja det vackra vintervädret, när det yrsnö på trädgrenarna och solen skiner, för fotografering. Måste ju jobba. Då får man istället ha korpgluggarna öppna efter ljus när man tar sig hem genom mörkret. Dagens bilder togs när min buss och jag åkte Folkungagatan mot Erstagatans hållplats, hemväg.

Onsdag hinner det bli, denna första riktiga skolvecka. Munskydd på, och de kollegor jag sett följer även de rekommendationen. Däremot är det fortsatt för många som åker kollektivt och som skiter i det. Svagt!

Om nån vecka ska Joe Biden installeras som president och det befaras nya oroligheter. Läskigast är väl att det inte verkar gå att lita på polis och militär, flera militärer deltog ju i stormningen av Capitolium och en stor delar av poliskåren sympatiserar med Trump. Och i ett land där man i modern tid redan skjutit bröderna Kennedy och Martin Luther King, mördat John Lennon och försökt skjuta Reagan, plus en massa skol- och andra masskjutningar, kan det mycket väl åter poppa fram ytterligare nån dåre med vapen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.