Kategorier
Stockholm

Drömtillvaro

Väcktes åter mitt i en dröm i morse. Inte tycka om. Tror jag har den danska pepparsalamin att tacka för föreställningen. Hoppas jag drömmer lika häftigt i natt. Får trycka i mig resten av korven i kväll.

En buss med problem blockerar körbanan vid Ersta sjukhus hållplats på Folkungagatan. Efter fint samarbete med mötande trafik kommer min buss förbi i mötande trafikfält.  

Som jag förväntade mig blev det en mysig fredag med eleverna. Kör min första kahoot (quiz) med några elever i min klass och får med beröm godkänt.

Har en lång relation med Meindls vandrarkängor. Mitt första par fick slita hårt upp i fjällen och hemmaskogarna, men de höll ändå i 30 år nånting. Det slutade med att sulan släppte från kängan, faktiskt mitt ute i Nackaskogen. Köpte ett nytt par för kanske tio år sen, som inte alls utsatts för samma oömma slitage men som nu gett upp. Åter igen är sulan inblandad men nu har istället stora bitar av den lossnat i hälen. Vinsten blir ju större ju kortare livscykel grejerna har, sådan är kapitalismen.

Lång coronakö till bolaget, ända ut i mörka kylan. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021