Kategorier
Stockholm

Abstrakt buss

En bild från en av hårddiskarna, ett fynd i mina ögon, Mattiögon. Annars självklart en massa nostalgi från till exempel Slussen men främst många bilder på mina gamla elever, bland andra de som avtackade mig för några veckor sen. Då småpluttar på 6-9 år, nu ungdomar på 16-17. Lika fina då som nu.

Söndag och första augusti på det. Djurgår´n lirar boll kl 15 så jag kanske ska försöka hinna med motionen före det. Det vore skönt att ha det gjort.

Kommer ihåg några gamla bilder som inte dykt upp än. Ska leta på äldsta externa hårddisken. Sen är det dags att flytta över till nya datorn, om jag kan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Abstrakt buss”

Grattis till att ha hittat ditt gamla arkiv. Sonen, den yngsta, är med kompisarna på Djurgårdens match idag.

Stängt för kommentering.