Kategorier
Stockholm

Välorienterad

Passerar Stadsgården med inbussen. En stooor segelbåt ligger förtöjd vid Fotografiska. Holländsk? Högt upp i masten klänger en jungman för att fixa nåt. man i mast holländsk? En snubbe med Meshuggah -tischa cyklar mot Slussen.

Har lagt upp en lagom runda i skärmskogen. Stundtals mycket bra orienterat och det är väl bara en kontroll jag får leta lite mer efter. Under tiden tar Mondo OS-guld.  

Skrämmer några rådjur och en spillkråka. Gärdsmygen knattrar sin varning, osynlig. Bra motion i dag, mycket upp och ner.

Läser på sl.se att om jag ska till Orminge nu kl 16.08 ska jag ta tuben till Slussen och sen 445:an. Och från Medis går första 446:an kl 16.20. Orkar inte förflytta mig till Slussen så jag står kvar. En minut senare rullar buss 446 in på Medis. 

Tror jag har det mesta av vad jag behöver nu, av sånt som kostar mycket. Fattas bara en ny säng. Inköp får tajmat med en container för den gamla. På busshållplatsen ser jag att det är rea på DUX-sängen 6006, blott 64 900:- .

15 244 steg i dag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021