Kategorier
Stockholm

The assassin

Har svårt att somna, av nån anledning. Borde väl vara trött efter skogspromenaden. Spelar några spel på mobilen, men favvospelet har hängt sig. Somnar till sist nån gång efter 02.

Köper ingredienserna och fixar bananflugefällan. Nu ska de DÖ!!! Sono un assassino!

Ser att bara en fjärdedel av mitt bildbibliotek följde med över till nya datorn, där jag i och för sig ännu inte kan se nån av dem. Och problemet med dokumenten var inte löst, långt ifrån. Det finns att jobba med!

I eftermiddag är det dags för en efterlängtad bangolfträff med barndomskompisarna. När vi var unga spelade vi ofta på Sofias banor vid Londonviadukten. Sen har det varit stängt i många år och sen byggdes banorna om men efter det hände inget på ytterligare ett drygt år. Tills de häromveckan öppnade igen.

En musikvideo få av er kommer att kolla, men ändå.

Ska försöka orka läsa mig till vad jag bör göra med datorproblemen men det är ju inga lätta texter att begripa sig på. Och det är fan inte lätt att begripa sig på autocorrect heller, minsta missade mellanslaget och du kan få vad som helst istället för det du avsåg. Mest hatade för närvarande är när jag skriver ”är det” som när jag missar mellanslaget blir ”ordet”. Händer alldeles för ofta! Men iPhonen funkar bättre, där får jag förslag på ord och de är ofta anpassade till ordet innan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”The assassin”

Nu blir jag rädd, och i detta hus en italienare: ”Sono un assassino”, man känner ju till Italienmaffian, men här på Ornövägen! Då drar jag till Täby, är man sjunger inte mördar (hoppas jag).

’Ndranghetan ??? No comprende nada. Jag har varit i Täby igen och det gick bra, och bott där et tag en gång i tiden.

Stängt för kommentering.