Kategorier
Stockholm

Blyerts

Läser på Fejan om en utställning på Galleri Korn, blyertsteckningar, som avslutas i dag. Kan vara kul att se! Har gått från Slussen till Hornstull ett par gånger nyligen men får försöka hitta andra gator. S:t Pauls är alltid trevlig, så jag börjar nog där. Men sen ska jag ju därifrån också.

Fick några nya fina fönsterbilder med mig hem i går, som jag via sticka överför till gamla datorn och en växande Fönsterbok. Blurb´s bokmallar för InDesign funkar inte med nya M1-chipet i nya datorn.

Läser om trassel för Nordeas kunder, konton har blivit nollade. Törs inte kolla själv. Nordea säger självklart att allt ska återställas men jag önskar ändå att jag hade en skärmdump över mina tillgångar så jag kan se om nåt fattas.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Blyerts”

Stängt för kommentering.