Kategorier
Stockholm

Bortf…

Studerar Aftonbladet:

Knepen för att spara 10 230 kr i månaden

Skippa uteluncher och ha med matlåda. Låt bli en läsk per dag. En annan dyr vana du kan spara in pengar på är bilen. Bensin, försäkring, service, skatt och reparationen adderar tusenlappar varje månad förutom eventuellt billån. Äger du din bostad kan det även vara läge att förhandla om räntan. En annan viktig del ekonomiskt är atse över lån och krediter.

Inget av ovanstående är tillämpligt för mig. Tji 10 230 kr.

Sist men inte minst kan du göra en höstrensning hemma. Kanske har du kläder, prylar eller elektronik som du inte använder och kan sälja.

Möjligt!

På gamla datorn hade jag plug-ins från Nik Software plus ett gäng andra plug-ins. De försvann med uppgraderingen av Lightroom och verkar inte lira med M1-chipet. Får inte Dropbox att fungera heller men det beror sannolikt på att jag redan har det installerat på tillåtna tre enheter. Ska ta bort det på iPaden, den är ändå skolans.

Hej Matti, 
Tack för ditt mejl. 
När jag söker på försändelse ID så är dessa adresserade till dig, om du går in på betalningslänken så kan du trycka på en text ” visa bild på försändelsen” så kan du se avsändare samt innehåll. 
Med vänlig hälsning/Best Regards,
Frida Roos

Ser ingen sån text! Mejlar tillbaka. Får inget svar.

Hittar vänstra linsen på badrumsgolvet. Alltid nåt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Bortf…”

Har tidigare fått bluffmejl med detta innehåll. Förstår att du noga kollat avsändare i mejladressen annars brukar ju det var en bra check. /Douglas (doggedahlgren)

Det här kom i brevform och ser förbaskat äkta ut. Finns med andra ord ingen mejladress att checka. Men får jag inte veta avsändare och innehåll betalar jag inte en krona.

Stängt för kommentering.