Kategorier
Stockholm

ESALES ESALES ESALES 20

Inget svar från postnord. Läser att de varnar för bluffmejl, men det här är ju inget mejl utan på papper och ser som sagt var helt äkta ut. Får ringa vad det lider, om/när jag har lust.

Bränner in min stekpanna efter alla konstens regler, inhämtade efter googling. De olika förslagen var inte helt överensstämmande i detaljerna. Kör det som kräver minst passning.

Tar sen itu med att planera en bilduppgift jag blivit ombedd att ha med tvåorna i morgon, tema solrosor. Vet inte riktigt sammanhanget, om det är ur konstperspektiv eller ur naturdito. Gör en Powerpoint hur som. Får sen skoldagens hela planering och ser att det funkar som jag tänkt.

Komposition.

Får ännu en bild refuserad, av ännu en gruppadmin på Flickr! Svarar med samma mynt som senast, går ur gruppen. Lägger sen upp ännu en streetbild, kanske blir jag refuserad i flera grupper?

När jag letar i mitt omfattande bildarkiv ser jag ett skapligt gäng foton som jag kan slänga. Bland annat har det skapas massor av kopior av en del bilder och de är det ju onödigt att spara. Tar itu med det när jag får lust.

Nära att jag ställer in dagens åttatusing, men så tänker jag att det inte är så många dagar kvar till målet 50 och att jag får ett gäng steg ”på köpet” de kommande två jobbdagarna. Så jag planerar en lokalrunda och beger mig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021