Kategorier
Stockholm

Ett glas för mycket

Mittwoch och lillördag på en och samma gång, och en massa regn på det. Lattjo känsla, när jag är ledig vill jag fortsätta vara ledig, men när jag jobbat två dagar vill jag fortsätta jobba. Funderar även på hur länge jag ska klara att gå 8 000 steg om dagen. Ska kanske nöja mig med en svit på 50 dagar, det blir sex dagar till. Mest utmanande är det ju när det regnar.

Läser om en snubbe som hittat 109 kilo kantareller ”vid stugan”. Vad ska nån med så mycket kantareller till?

Det går ju att göra en fotobok direkt från Lightroom, så jag kollade lite. Får upp en bokmall på 240 sidor. Ser inte var jag kan ändra sidantalet. Men programmet fyllde i sidorna med slumpvis valda bilder. Till min häpnad fanns där en bild jag saknat jättelänge och inte sett på lika länge, förrän nu. Den nedan.

”Ett glas för mycket”.

Sen ska det såklart trassla:

Klickar såklart på ”Lär dig mer”, kommer till Blurbs hemsida, klickar på ”Get started” men kommer inte längre. Gissar att det antingen är M1-chipet eller versionen av Lightroom som inte är kompatibelt.

Får ett sms på morgonen, jag behöver vikariera för läraren i 2b i morgon. Det blir spännande! Får hennes planering senare i dag.

På programmet i dag står återinbränning av stekpanna.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ett glas för mycket”

Gratis! Du står på vikarielistan. Du kan ju bli dubbelvikarie nån dag och då får du föröka dig, bli som masken Max, om du då kommer känna igen din egen lilla stjärt. Säkert.

Det är skillnad på lista och lista. Den allmänna gäller alla klasser på lågstadiet, det här gäller i det spår jag arbetat i och känner. Och det är som sagt det jag är mest intresserad av.

Stängt för kommentering.