Kategorier
Stockholm

Testprint = kommunikationsfel

Packar upp skrivaren och avlägsnar mängder av blå tejp som sitter som skydd nästan överallt. Sen lovar jag mig själv att noga läsa manualen innan jag ger mig på att prova maskinen. Den är mindre än den förra, men jag tycker att stödet baktill för större papper samt där pappret kommer ut verkar klent och skrangligt. Var mycket rejälare och stadigare på den gamla.

Frågade vid köpet om det medföljer färgpatroner, det är ju en betydande tillkostnad. Jo, det gör det. Läser sen att det mesta av färgen går åt till initieringen av skrivaren. Med andra ord, bara att köpa en full uppsättning nya patroner tämligen omgående. Får försöka se det positiva, jag får ju en anledning till ännu en promenad. Och underhållsbehållaren blir nästan full, men här medföljde en extra.

Testar att skriva ut: ”kommunikationsfel” kommer upp efter några sekunders påbörjad utskrift. Fan, va roligt! Provar igen, skam den som ger sig!

Fortsätter traggla mig genom den i alla avseenden tunga katalogen från Öyvind Fahsltröm-utställningen. Mycket kul och intressant läsning om än på engelska. Där dyker även upp en diktsamling, ”Bord”, i bild. Undrar om jag inte har den nånstans, känner väl igen den. Inte i poesihyllan, iallafall. Ska kika runt lite ändå. Diktsamlingen är lika gammal som jag, för övrigt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

3 svar på ”Testprint = kommunikationsfel”

Grattis till nya skrivaren. Jag kommer att satsa på en Cannon vad det lider (när pengar finns). Jag har märkt en försämring hos alla slags maskiner, vadän, diskmaskin, tvättmaskin, skrivare. Det tror jag beror på konkrrensen. för att företagen ska få det att gå runt nuförtiden måste de göra bräckligare grejer så att konsumenten måste byta till nytt ganska snart. Tidigare, upplevt 70-80-tal särskilt, att ett säljgrepp var ”lång liv”. Produkterna skulle hålla väldigt många år och det var säljande då. Nu i överflödets tid gäller annat. Köpa, köpa, köpa!

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.