Kategorier
Stockholm

Arkitektur i sol

Brukar köpa oxfilé till nyårsafton men efter Aftonbladets test häromdagen vete tusan. På Coop finns Smak av Gotland som får omdömet ”Kommentar stekt: Vattnig konsistens och efter viss diskussion enas testarna om att den sötaktiga smaken mest påminner om mango. Och det är ingen höjdare i det här sammanhanget. ”Dessutom smakar det tjur, en hemsk metallisk smak av testosteron.”” Coop har även Naturbeteskött: ”Utseende rå: Mycket ljust kött. Testarna undrar om de har kalv framför sig. Dessutom är bitarna alldeles för små, väger inte ens ett hekto styck. Kommentar stekt: Konstig doft av ensilage och köttet smakar unket och av ladugård. ”Måste man äta den här?” Får nog kolla på Willys.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

3 svar på ”Arkitektur i sol”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: