Kategorier
Stockholm

Isgrönt

Mejlar Stockholm stads kontaktcenter om mina svårigheter att rapportera arbetade timmar. Får jag inget svar före lunch i morgon, får jag ta och ringa.

Nu ska det snöa i över en vecka, säger väderappen. Låt oss hoppas. Gillar dock inte att det inledningsvis ska vara plusgrader, är inte sugen på is och halka. 

Hade svårt att somna i går kväll och sov sen i korta perioder, vet inte varför. Drömde som vanligt, men det var bråkigt. Försökte få ut en cykel men styret fastnade då passagen var för trång. Senare konstaterades ett stort hål i däcket som efter en däckexplosion. I en annan sekvens är jag och några jag känner på en väg där en vitklädd gatuteater häcklar alla i närheten. Mitt sällskap tycker att skådespelarna ska häckla mig för att jag har kavaj. Jag surnar och säger upp bekantskapen. I sammanhanget ser jag ett bra fotomotiv men mobilkameran hittar inte skärpan så det skiter sig. Intressant, i tidigare drömmar hände det ofta att min systemkamera krånglade och nu är det mobilditon. 

Kompenserar för den mindre bra natten med att sova till kl 10.

4 svar på ”Isgrönt”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: