Kategorier
Stockholm

Odengatan fasad

En stilig del av ett hus på Odengatan. Lustigt att det är asymmetriskt, rektanglarna på vänster sida är bredare än på den högra. En störande detalj i kompositionen, jag gillar att det skaver lite.

Trodde jag skulle få ett antal timmars sammanhängande sömn efter att ha gått och lagt mig sent. Men icke, hoppas jag kan få en tupplur under dagen. Inget sendrag heller att skylla på, det har för övrigt funkat bra att efter veckans tre längre promenader ta en magnesiumtablett och tre glas vatten. Bananer lär ska fungera men jag vet inte hur många jag behöver käka. I New York kan man ju klämma en banan när man är ute och rör på sig. Minns en gång hur en taxichaufför stannade till för att köpa en banan av en gatuförsäljare men nekade den banan han blev erbjuden utan ville välja själv. Vet inte hur han tänkte, att bananen var injicerad med heroin eller bara att han blev erbjuden den banan försäljaren helst ville bli av med.

2 svar på ”Odengatan fasad”

Stängt för kommentering.