Kategorier
Stockholm

Slussen-Gamla Enskede-Medis

Härligt med sol, det dyker upp andra fotomotiv då. Följer min plan trots att det initialt känns lite motigt i Götgatsbacken, ja hela Götgatan. Har ju gått där så många gånger. Men hjärnan kopplar loss från det geografiska så det går bra. Går på östra sidan av Nynäsvägen, det är nytt.

Vid första bron byter jag sida och hamnar i Gamla Enskede. Presentkortet gällde i ett år, vilket ju stod i det finstilta. Tji lunch på Enskede Matbod, alltså. Tar en runda i Margaretaparken och tänker på nötkråkan som setts där då och då, men inte nu.

Går längs byggstaketet som avgränsar Skelettskogen från byggarbetsplats Slakthusområdet. Den vänstra halvan är i stort sett jämnad med marken.  

Hemma i förorten har man hunnit en bit till i rivningen av p-huset och jag får lite slussenvibbar när jag plåtar rivskopor och hängande betongsjok. Förutom en mössa, en kondom och ett par vantar  kommer jag hem med 16 618 steg och 51 bilder (alla är ju inte kanonbra).

Får en fråga via messenger från Stockholms fotoklubb. De undrar om jag kan komma och visa bilder på tisdag kväll. Den tänkte bildvisaren hade fått förhinder. Jag ber om betänketid till i morgon.

4 svar på ”Slussen-Gamla Enskede-Medis”

Stängt för kommentering.