Kategorier
Stockholm

Fuck DB Schenker

Lyckas identifiera ett mål för promenaden. Knallar från Slussen genom Gamla stan och sen längs Bjurholmskajen innan jag går över till Kungholmsstrand. Via St Eriksterassen över St Eriksbron och nerför trappan till Atlasmuren målet är Birkagatanett och Joakim Kocjancics bilder i fönstren. 

Hoppas få besked att mina ramar finns att hämta så jag knallar på till Medis. Tidigare besked säger att paketet ska hämtas på Kanholmsvägen men när jag kollar igen är det Björknäs spel och glass som är ombud.

Så fort jag kommer hem ringer jag Schenker och deras kundtjänst ser också att jag beställt ramarna till Pressbyrån och inte Björknäs, han skulle försöka ändra det. En kvart senare plingar det i datorn: Ditt paket finns nu hos – trumvirvel – Björknäs Dream Icedream! Fan vad jag hatar alla budfirmor!!!

Inte mycket kvar av parkeringshuset nu.