Kategorier
Stockholm

Magnum Streetwise

Har gett mig själv ett läsbeting, igen. Jag tycker att jag läser för lite. Har inte bestämt riktigt hur många sidor per dag, beror på vilken typ av text jag läser. Först ut är Magnum Streetwise – the ultimate collection of street photography. Hade påbörjat den och nu ska jag läsa klart och samtidigt se en massa bra gatufoto. Ser en udda Trent Parke-bild och går till mitt bildbibliotek på datorn då jag minns att jag har nåt liknande i nån NYC-mapp. Medan jag letar hittar jag annat kul som jag printar utifall att. 

Nånting i kompositionen tilltalar mig.

Får ett pling som säger att min fotopappersförsändelse finns för avhämtning på Coop. Får väl ta en trask dit då.

Testar ett par nya skor, i betydelsen oanvända, och får skavsår. Synd, förra paret av samma modell var hur sköna som helst.

2 svar på ”Magnum Streetwise”

Stängt för kommentering.