Kategorier
Stockholm

Klart!

Hoppas ni gillar den nya designen. Den ger bland annat utrymme för större bilder. Jag har också lagt till en hel massa gatufotografier i färg respektive svartvitt, kolla gärna dem. Klicka på respektive bild så ser ni dem i större format.

4 svar på ”Klart!”

Ey,
jag tycker nya formen lirar bra som attans. Fint med bilder i sidhuvudet och rena och snygga sidmallar. Fast om du inte tänker använda fler kategorier än ”Stockholm” tycker jag du kan skippa den rullgardinen 🙂 Samt kanske byta plats på kalendern och arkivet. För mig som följer din blogg är det mer intressant att se vad som hänt i närtid.

/Jimmy
Ps. Som pedagog i stan – blev du utsatt för mailbävningen för en tid sedan?

Helt klart är det ju inte, finliret på yttern återstår. Hoppas ju kunna skriva dit Dublin under kategorier nästa sommar, men jag kan ju ta bort det så länge 🙂 Sen vet jag inte när jag blir nöjd med bildpresentationen. Hittade en bildspelsvariant, men tycker bilderna visades i för liten storlek.
Kollar inte min pedagogmail så ofta, what´s in it for me? Not much! men hörde talas om det. Skolwebben suger, Volvo IT suger värre.
/Matti

Stängt för kommentering.