Kategorier
Stockholm

Mer kväll

Vilken eftermiddag och kväll! Hämtar ut en bok igen, från Amazon och det var ”Dream StreetW. Eugene Smith´s Pittsburgh Project Hade faktiskt glömt vad det var jag beställt. Och vet ni en sak till, det blir lite fredagsmys. Med några goda kalla. Och boken. Vet ni var? Jo, i nya soffan. De kommer och baxar upp 140 kilo soffa till fjärde våningen i kväll och får förhoppningsvis in den i lägenheten. (Är faktiskt orolig för det). Ska bli SKÖNT! (Tar ut det i förväg, om det skulle skita sig igen).

Vurme inne, kyla ute

I busskuren

Bubbelplast

Har tydligen problem med bilderna, det vill säga, vissa besökare ser avlånga versioner av de bilder jag i min webbläsare ser helt normalt. Tråkigt!

Det sket sig inte. Jag är med soffa igen. Återkommer om boken, tror mycket på den, och om den. Får mig att associera till manchester, som jag ju funderar på att åka till. En förälder på jobbet hade varit där och intrycket hon hade med sig hem var gäng av småungar som trakasserade folk. Låter ju spännande.

4 svar på ”Mer kväll”

Nu kan jag konstatera att bilderna blir avlånga i Internet Explorer 8 men i Google Chrome ser de normala ut.
Första och sista bilden gillar jag bäst idag 🙂
//Claes

Misstänkte att det var webbläsarrelaterat, men hur jag åstadkom det vet jag fortfarande ej. Ser att det är lite knas med bilderna på kommentatorerna också, dvs vi som har s k avatarer.
Första bilden tog jag alldeles utanför NamKang.

Grattis på första nya soffdagen! Hoppas inte du spillde dina kalla i den igår.
Men vad 17 är det som händer med din blogg? Eller rättare sagt bilderna, och varför ser det inte mysko ut hos dig?
Gillar trots det 1:an. Ögonkontakten mellan cubanskan i fönstret och killen med 3 meter röd halsduk som kommer in från höger, uppkäftigt kapad som han är! Kul det här när man ställer sig som du gjorde och riktar kameran mot ett skyltfönster, en husfasad eller något annat relativt nära kameran/dig som kanske inte verkar standard att plåta – folk tittar ditåt nästan utan undantag!
Den här föräldern som varit i Manchester, hur då menar du att hon kom hem med gäng av glin som trakasserade folk? I form av bilder eller berättelser?

/tim

Inga kalla spilldes i går, i dag spillde jag dock tid på Kalla när jag spenderade sofftid framför teven och skid-VM.
En teori, förvisso skapad av en som inte är datatekniker, är att den senaste WP-uppgraderingen ställde till det för vissa webbläsare. Google Chrome, Firefox och Safari är okej. Är det så kallt som det var vid fototillfället, behövs tre meter halsduk. Får väl korrigera språket om det inte framgår att hon kom hem med historien/intrycket, och inte glina 🙂

Stängt för kommentering.