Kategorier
Stockholm

Turist eller ej?

I kväll var det nära att det blev bokat till MANCHESTER, inte Liverpool. Det verkar vara så många fler som åker till Liverpool så det fanns inget de datum jag tänkt mig. Avbröt manchesterbokningen då jag läste att jag fick ta med ett bagage á 20 kg. Tänker ju inte lägga kamerautrustningen i det incheckade bagaget utan kommer ha det i ryggsäck alternativt axelväska. Och då blir det ju två väskor, eller hur?!

Bara att ta nya tag. Leta vidare. Men nu är det paus för tevesport ur ett soffperspektiv..

Som ni ser är bilderna på temat turist. Manchesterkartan är redan inhandlad och jag hoppas stå någonstans i Manchester i sommar med kartan uppvikt på samma eleganta vis som bilden här ovan.

Senaste nytt! Bokat och klart!!!

6 svar på ”Turist eller ej?”

Hoppas något gatufotograf lyckas fånga dig lika bra på bild som du lyckats fånga denna man, med sin karta. /Mirja

Det är ju det jag säger – flyg är UTE! Så länge jag kan ta mig dit jag ska/vill ytledes kommer jag att göra det. Alla dessa restriktioner, säkerhetskontroller och Fan och hans moster när det gäller flyget kan jag inte acceptera helt enkelt. Och tål man inte lukten i bageriet… får man ta skeden i vacker hand.
Men jag är glad för dig att det blev av att boka, så grattis och mycket nöje när den dagen (veckan) kommer!
/tim

Ett bagage a 20kg brukar räknas som det incheckade. Handbagage/rygga kan du ha med dig i planet. Vem är det du flyger med? Kul att du kommer i väg, det låter onekligen som en spännande gatufoto tur! /Malin

Flyger med SAS och i och för sig är det exakt samma flight, och samma pris, men tydligare uttryckt betr bagaget. I övrigt åker jag ensam. Och spännande och intressant kommer det att bli!

Stängt för kommentering.