Kategorier
Stockholm

Manchester? Liverpool?

Den ekonomiska situationen verkar tillåta en sommarvecka i Manchester. Kollar därför boende. Hittar ett mycket centralt placerat ”Eazysleep”, budgetboende från £19. Sen läser jag recensionerna från tidigare gäster och snacka om sågning! Många hade kommit till en låst dörr, andra fann en obemannad reception och vad värre var: trasigt, skitigt, äckligt, mögligt. Bodde så på Rue St Denis i Paris en natt för länge sedan nu, innan jag bytte. Och då var jag ändå ung.

Bara att leta vidare. Nästa är Campanile Manchester, just utanför citykärnan. Ska kolla recensioner och annat först. Ska också fixa flygbiljetten. Använder en sökfunktion som hittar billigaste pris, men då tar det två timmar dit och sju hem, typ, och jag får tillfälle till fem timmar gatufoto i Frankfurt. Vilket jag inte är säker på om jag vill. Och när jag fixat en snabbare retur, kanske det visar sig att det ändå går på ett ut att åka till Liverpool. Och kommer saker och ting i ett annat läge. För jag är riktigt sugen på Liverpools hamnkvarter och Mersey.

8 svar på ”Manchester? Liverpool?”

Ferry cross the Mersey. Beträffande Frankurt, antar det är F. am Merse… jag menar Main? Tänk på att det går åt mycket tid på transport mellan Flughafen och Stadtmitte (und zurück) om du har gatufoto i tankarna. Sen är FaM väl inte den mest inspirerande av städer för gatufoto – såvida du inte intresserar dig för modern arkitektur. Det finns annat också, men jag är fortfrande tveksam till om det är nån bra idé med tanke på tiden…
Bilden: är det 30-talsvimmel i rulltrappan? Är kvinnan överhuvudtaget en kvinna (från början)?
/tim

Nä, ngt Frankenfurter Spezial blir det inte.
Som du såg, och jag vid tillfället, mystisk utstyrsel på ”kvinnan”. Gjorde aldrig något könstest.

Hallå där guys… Kunde inte låta bli att läsa konversationen.. Ni är då för roliga…. Tack för fniss stunden… Hoppas du kommer iväg och får en underbart härlig semester. Könstest eller ej! /Ha det Mirja

Kikar och kikar på resesajter. Fick erbjudande från travellink om billiga resor med SAS men det klaffar inte med mina datum. Får väl testa varenda datum hela den tänkta veckan och se om det är ngt som klickar.

Typiskt.. När man väl bestämt sig för att man ska iväg så ska allting bara finnas där. Det är så trist när man måste sitta och leta. Hoppas du finner det du söker/Mirja

Det ordnar sig nog. Tror inte det ska vara så svårt att hitta flyg till Manchester. Gäller bara att ha koll på det finstilta.

Stängt för kommentering.