Kategorier
Manchester

Börjar hitta!

Efter en engelsk frukost lufsade jag i väg kl 9. Hade sett några schyssta fotoobjekt från bussen i går och villl kolla upp dem. Visar sig bli ganska långt att gå. Oxford street söderut är intressant men Birchfields road/Anson road/Upper Brook street på tillbakavägen är desto tråkigare. Tillbaka på hotellet kl 12. Både jag och X100 behöver ladda batterierna.
Kl 14.30 kommer vi iväg igen. Kollar några av pubarna på listan, Lass O’Gowrys och Mr Thomas’ Chop house bland andra. Plåtar på Deansgate järnvägsstation. Stationsvärdinnan frågar om jag har tillstånd. ”For security reasons.” Så jag ber stationsföreståndaren om tillstånd. Inga problem. Strax tar batterierna slut igen och det är bara att gå tillbaka till hotellet. Kl är 18.

2 svar på ”Börjar hitta!”

Du har inte funderat på att investera i ett extrabatteri? 😉 Hur känns det so far? Du låter lite första-dags-vilsen. Jag finner det ofta svårt att fota första dagen jag är i en stad, innan jag funnit rytmen och känt av pulsen. /Malin

Skulle absolut behöva ett extra batteri till Fujin. Inget jag tänker lägga ner tid på att jaga här i Manchester. Släpar ju med mig canonen också så det finns back up. Jakten på BILDEN fortsätter i dag. Kommer den inte, så är det ändå trevligt att vara här!

Stängt för kommentering.