Kategorier
Manchester

Kinakäk när pubarna sviker

Okej, det som sammanfattar min vistelse här i Manchester är problemet att få i sig käk. Visst det finns snabbhak för fish’n’chips, kebab, pizza, subwaymackor etc men jag är inte sugen på sån’t. Pubmaten gillar jag bättre. Hittills har jag dock vid nästan samtliga ggr lyckats komma när de slutat servera mat på just den puben. Och det gör de kl 14 när jag kommer in kl 14.15, kl 14 om jag kommer kl 15.30, kl 18 när jag släntrar in kl 18.20. Så denna em ger jag upp. Det blir kinamat på Red Chilli. Bara kineser och jag i lokalen. Jordnötter och picklade grönsaker till en flaska Tsingtao. Spicy! huvudrätten är inte mindre het men jag äter mig mätt. Nedanför Chinatown ligger Canal street, the gay area. En trio transor i min ålder glider förbi. Tänker: vilken härlig bild! Men sen, det blir lite freakshow. Avstår fotografering.
På rummet kl 18.30 lokal tid, slut för i dag. Inga kalasfoton i dag heller, bara bloggbilder. Än finns det tid.

20110706-190330.jpg

4 svar på ”Kinakäk när pubarna sviker”

En fish’n chips med vinäger i tidningspapper går inte av för hackor… Bästa hittills fick jag i Stornaway på Isle of Lewis i Skottland. Lycka till med maten i morgon, pubmat är riktigt bra om man lyckas få tag på den 😉 /Malin

Jag känner igen det där med maten. Jag brukar hamna på någon Indisk restaurang som enda gäst och 5 st servitörer som står och stirrar på mig under hela måltiden……..
Hälsar /Claes

tTål inte svärtan i tidningspappret, annars är det ju gott. Resten av veckan gick det fint, hittade två bra matpubar, Mr Thomas´ Chop House och The Old Wellington Inn.

Stängt för kommentering.