Kategorier
Manchester

Manchester # 15 – more leftovers

Den besökta stadens visuella intryck, som skyltar, reklambudskap, informationstexter, bokstäver, graffiti är det första som möter en. Vissa textbudskap, som ”Blog all about it” eller gatuskylten ”Hacking street” tycker jag hade stor relevans under min vecka i Manchester. Ibland bidrar en skylt med en knorr till bildens övriga innehåll. Bilden ”Burton Arms Hotel” är kanske det bästa exemplet. Nedan kommer ett annat.

No Hats – No Boots – No Job! Allt stämmer 🙂

Manchester är ju en musikstad, Morrisey, Oasis, Buzzcocks, Stone Roses med flera kommer härifrån, liksom Joy Division/New Order (Salford). Det närmaste jag kom musik var en för dagen ännu inte öppen musikbutik med några unga kunder väntande utanför. Om man bortser från några gatumusikanter, varav en spelade på såg.

Young guns. Kunde nästan vara något ungt musikgäng som just brejkat. Bilden skulle kunna vara ett mindre talangfullt fotat skivomslag. Kanske. Å andra sidan har de inte gjort sig förtjänta av Anton Corbijn. Än!

Vill ni se mina gatufotobilder från Stockholm respektive Manchester kan ni klicka i menyraden upptill, Stockholm – street respektive Manchester – street. Kommentera gärna.