Kategorier
Stockholm

Jet lag

Sliter hårt med jet lag-effekten. Är aptrött när jag kommer hem efter de första dagarna på jobbet. Slumrar lite i soffan och är sen uppe till midnatt.

Åtskilda tillsammans

Kostym, blå skjorta men slipslöst!

Kravallerna med bränder och plundring av affärer spred sig från London till andra städer i England, bland annat Manchester. Tur att jag hann därifrån!

”Art of the Streets” i helgen. Missa inte!

Mer till kalendariet: Eddie Geralds utställning från Jordan River har vernissage på Galleri Kontrast (i Sthlm) tisdag 23 augusti kl. 18-21. Moderna museet fortsätter att visa fotografier ur samlingarna. I höst handlar det om fotografins barndom och tidiga år. Pionjärer från 1840 fram till 1900-talets första tre decennier lyfts fram: ”En annan historia: Skrivet i ljus”. ”Hösten 2011 och året ut kommer hela samlingspresentationen att bestå av fotografi och fotobaserad konst”, skriver museet på sin hemsida. Låter spännande och intressant. Och jag får tillfälle att snitsla banor för mina gatufotopromenader på stan.