Kategorier
Stockholm

Finissage & annat

Till min stora förtvivlan (nåja) skiner solen från en blå himmel när jag vaknar.  Inte bra för fotosuget!

Nu har jag ett finissage att besöka på eftermiddagen så jag kommer ändå iväg. Liksom i går hoppar jag av vid Londonviadukten och tar samma trappor, Kvastmakartrappan, som då. Nu för att jag vill kolla vilken ö som skymtar i min bild ”Tre paraplyer och en utsikt”. Kastellholmen!

Kolla inte för noga så ni ser min spegelbild!

Hittar lite detaljer här och där som jag plåtar, kommer i senare bloggar. Då bra gatufoto är svårt att åstadkomma, ägnar jag mig åt stadens små accessoarer som glömda persedlar, klotter, små lappar och annat. Rätt kul det med!

Utblick från Franzéns

Tommy på finissage

Sen blir det ändå att jag slänger iväg ett skott eller två på folk, utan att det är något särskilt. En intressant fond räcker. I regel känns det dock skönast att kunna låta bli.

Nödig cykel?

Kommer en kvart tidigt till Moskvafinissaget på Franzéns. Kanske tur det för det kommer rätt mycket folk vad det lider. En och annan FS-fotograf hinner jag morsa på, förutom Malin, Cathrine, Mirja och Jessica som ställer ut. Slår mig att det kanske är det som är min största behållning av FS, att lära känna andra fotografer.

6 svar på ”Finissage & annat”

Tänkte nog att det var Kastellholmen……
Gillar andra bilden bäst idag, fast cykeln på muggen är ju inte dum den heller 🙂
Hälsar /Claes

Sedär! Det är inte ofta jag fastnar på bild kan jag säga. Lite unikt. Sista bilden är roligast o då får den bli dagens favorit.

Hälsar Tommy

Helt klart det bästa med FS – bekantskaper och vänskapsband som annars aldrig knutits vilket gör att man återkommer igen och igen… Tack för igår, är väldigt glad att du kom! /Malin Snyggt självporträtt förresten 😉

Som sagt kul att träffa andra fotografer som man känner till både utseende och namn. Och tack själv, det var ju ett helt gäng med kändisar där i går.
Cameoroll kallas det väl, när man ser till att vara med själv på ett hörn, eller mitt i 🙂

Stängt för kommentering.