Kategorier
Stockholm

Idéstöld!

Är på dåligt humör redan när jag vaknar. Och det blir inte bättre. Pallrar mig in till stan. Går från Slussen in mot city. Ser en tax i en bil och just som jag tar bilden tittar matte fram bakom dörrstolpen. Bra bild, om det blivit någon. X100:an sviker mig helt enkelt!

Något händer på Sergels torg, men ingen har upplyst mig om vad. När jag kommer dit är ett gäng FS-medlemmar där och de har satt upp fotografier på pelarna. Fan, det är ju MIN idé! Och så blir jag inte ens inbjuden!

Äh, skiter väl i det! Lämnar det bakom mig och traskar ner till favoritplatsen Centralen. Sätter mig i mörkret en stund. Köper två pocket: Christopher Isherwood´s ”Farväl till Berlin” och Richard Yates´ ”Revolutionary Road”. Har tillräckligt många stämplar för att få den ena gratis.

Genom turistgettot tillbaka till Slussen. Missar min buss precis men hinner å andra sidan plåta runt lite. Inte helt fel!

4 svar på ”Idéstöld!”

O nej, vad synd och trist. Jag trodde du visste om vad som skulle ske på plattan. Inte för att jag kunde vara där själv, eller ens titta förbi men ändå! Gillar uppbyggnaden av mittenfotot. /Malin

Verkar rätt vanligt med missar i kommunikationen…….
Eller är det något selektivt sällskap kanske??
Å andra sidan gillar jag hur du kommunicerar med dina bilder :-))
Hälsar /Claes

Stängt för kommentering.