Kategorier
Stockholm

Märket är påklistrat…

…på grund av etisk marknadsföring”. Jesus!

Fredagar är mer grogg än blogg. Iaf tolkar jag statistiken så. Men jag slänger in ett inlägg ändå.

”Etisk marknadsföring”

I går trodde jag att jag var på väg att bli rejält förkylt då det rev som taggtråd i halsen ett tag. Några strepsils och en balja thé gjorde möjligen susen för i dag var det nästan helt okej. Hopp om en givande helg således!

4 svar på ”Märket är påklistrat…”

Ha en trevlig helg du också.
Etisk marknadsföring, en sån lapp har jag aldrig sett förut.
Kul 🙂
Hälsar /Claes

Ja, jag tyckte den var kul. Hittade just en skön text på ett foto i ett mejl från skolans vaktis: ”Spread anarchy”, överkorsat och försett med kommentaren ”don´t tell me what to do!” Det är också roligt 🙂

Stängt för kommentering.