Kategorier
Stockholm

”Släpp inte ut dom jävlarna!”

Åker ju tunnelbana till och från jobbet varje dag (och buss). Det flyter på ganska bra för det mesta. Det är mest bussarna som har problem. Oftast får folk stå i bussen och det är mindre bra ur trafiksäkerhetssynpunkt när densamma framförs i motorvägsfart.

Men å andra sidan, åker man in mot city vid kl halv nio får man köa  redan nedanför trappan upp till tågen.

Sen stöter man på en och annan mer eller mindre kufisk medresenär. Häromdagen, när Hagsätratåget stannat, dörrarna öppnats och det vällde ut folk som skulle till Nackabussarna eller upp på söder, står en man i yngre medelåldern, utan utmärkande drag i vare sig klädsel eller utseende, och ropar: ”Släpp inte av dom jävlarna!” Väl ombord är han tyst och kliver sedermera av vid Globen.

Och det går inte att vänta tre minuter på nästa tunnelbana utan man baxar sig in i värsta tokyostil.

Oavsett, stan behöver mer och bättre kollektivtrafik!

2 svar på ””Släpp inte ut dom jävlarna!””

Jag kan bara instämma, bättre kollektivtrafik behövs verkligen!
Trevliga bilder, där nummer ett blir nummer ett idag 🙂
Hälsar /Claes

Stängt för kommentering.