Kategorier
Stockholm

Hjulskyltning

Strax är vi inne i november och i slutet av den månaden rullar julskyltning och julmarknader igång. Tills dess bjuder jag på lite alternativ hjul, kanske mest för att få bloggen att gå runt ett dygn till.

Kvarglömd traktor vid en sandlåda i Hjorthagen, Stockholm

En skön retro-Fiat på Birger Jarlsgatan, Stockholm. En gosse ställde sig och beundrade bilen just som jag plåtade den, och han fick vara med på bild.

I slutet av november måste jag förnya mitt medlemsskap på FS. Ska ta mig en funderare men det lutar ändå åt att jag fortsätter i guld. I januari ska jag nog testa att köra ”pro” på Flickr! ett år. Tills dess kollar jag upp intressanta fotografer och ”addar” dem som kontakter, och blir ”addad” själv av några. Kul! Det ser lite annorlunda ut där, beträffande ”gatufoto” alltså.

4 svar på ”Hjulskyltning”

Fiatbilden gillar jag och beundraren har ju varken huvud eller händer 😉
Det där med Flickr är det nog dags att kolla upp för min del.
Hälsar /Claes 🙂

Fiaten, vilken pärla det verkar vara säkert värd att beundra. Ang Flickr har jag hittat många intressanta fotografer med många spännande foton. Alltid kul att prova något nytt.
Hälsningar Sven

Stängt för kommentering.