Kategorier
Stockholm

Nämen Å!

Fortsätter här med mina par. Det vill säga där jag stått på en plats och plåtat och fått med mig två bilder som nästan är likadana.

Här står jag utanför det stora varuhuset på Klarabergsgatan. Ser det stora lysande Å-et och vill ha personer som passerar framför det. En bonus är reklamnyllet i fonden som bidrar till en rätt trevlig komposition. Tycker jag!

6 svar på ”Nämen Å!”

Första bilden blir min favorit eftersom jag gillar den tydliga profilen på den passerande mannen.
Hälsar /Claes 🙂

Den tydliga profilen på första bilden blir också min favorit.
Hälsningar Sven
Nu blir det El Classico :))

Som jag har sagt mer än en gång tidigare så beundrar jag ditt engagemang, din uppfinningsrikedom och mångfald. Ändå ser man att det är du som står bakom. Och det är absolut ingen trygghetsförklaring utan en komplimang.
/Tim

Stängt för kommentering.