Kategorier
Stockholm

My type of… not!

Knallar ner till träsket med 80-200:an monterad på mitt 50D-hus. Kan konstatera att där inte finns något öppet vatten för eventuella vinterfåglar att söka sig till. För kallt och för mycket snö. Och då blir det ingen kontemplation, för jag ställer mig inte och väntar på något jag inte tror kommer. Det får bli en snabbis till Konsum och resten av eftermiddagen i soffan med kvällstidningen.

Dagens bild:

2 svar på ”My type of… not!”

Själv kontemplerar jag vissa medlemmars sätt att argumentera i trådarna på Fotosidan. Ja, ja……….
Hälsar /Claes 🙂

P.S. Jag tittade på kameran innan jag gick ut med soppåsen. Räcker inte det?

Jo, jag har med förundran studerat hur vissa notoriska bråkmakare hittar varandra i i stort sett varje tråd och kapar den för sina personliga vendettor. Man blir rätt trött!

Stängt för kommentering.