Kategorier
Manchester Stockholm

Car wash

Kanske hade jag som ung någon gång en ”car wish”. Men jag fick aldrig råd, och det eventuella suget efter en bil gick över mycket snabbt. Behövde ingen, helt enkelt. Men ”car wash” kan man ju fotografera ändå, även i Manchester.

Är annars bekymrad över vintern. Så här kort får den väl ändå inte vara. Konsumentombudsmannen, hallå?! Vad får vi för sportlov nu!!!

Läser i DN om en bortglömd virtuos. Sandy Bull har gjort en kortversion av Carl Orffs ”Carmina Burana”. På banjo! I mars kommer en konsertinspelning från Berkley, Kalifornien,  1976, på vinyl. Köp!

Tror nog att jag måste hålla i vartenda öre om jag ska komma iväg någonstans i sommar. Får kanske kolla bokrean ändå.

11 svar på ”Car wash”

Konstigt, när jag tar upp din blogg så syns bilderna några sekunder och sedan försvinner de så att bara texten är kvar. Jag hinner bara titta några sekunder på bilderna innan de försvinner…….
//Claes

Så blir det för mig också, vete f-n vad det beror på?! Har ngt att göra med att jag laddade upp bilderna för ett par veckor sedan och nu la till texten, kanske?

Avakiverade ett tillägg som jag ev aktiverat sedan det senast gick att se första sidan normalt. För alla inlägg bär sig ju åt som du beskrev.

Även jag såg att det var något lurt med din blogg. Så det var bara kolla igen, du brukar klura ut problemen snabbt. Ang vinyl så är det nog ett avslutat kapitel, gjorde mig av med min samling. Hade nog mellan 700-800 st som bara samlade en massa damm. Nu blir det musik från datan.
Bild två tycker jag är rätt skarp, lite synd på den utfrätta himlen.
Hälsningar Sven

Hade lite tur med klurandet, att det var ett aktiverat tillägg som jävlades.
Själv har jag kvar mina vinylskivor. Spelar dem dock sällan.
Får ta och titta om det går att göra ngt åt den utfrätta himlen. Gillade färgerna annars.

Fantastisk car wash måste jag säga! och jag håller med, för lite ivnter. Mer snö och kyla tack!! /Malin

Stängt för kommentering.