Kategorier
Stockholm

En stund med Aitor, Anton, Margaret och Mats

Sportlov och en dag på museet med eleverna. Hinner med ett besök på Fotografiska, läs ”orkar med”. Brukar vanligtvis vara så trött när jag kommer till Slussen att jag bara vill hem.

Entré

Men nu ser jag i alla fall Anton Corbijns porträtt, Aitor Ortiz´ ”arkitektur utan adjektiv”, Margaret M. de Langes närgångna människostudier och till sist Mats Bäckers rockare. Och som jag är en allätare vad gäller konstoch fotografi, tycker jag om det mesta. Ligger inte för mig att gnälla på andras bilder (när det gäller etablerade fotografer). Utom ibland, då jag inte begriper något.

Utrymme (fascinerande djupt med ett tomt mittenparti, eller hur?)

Läser att J H Engströms bok ”La Residence” vunnit det prestigefyllda tyska Goldene Letter i konkurrens med 540 nominerade böcker från 31 länder. Och det här är en bok/bilder som jag inte inser storheten i. Men jag har ett signerat ex av den!

Kurvor

Dramatiska meddelanden på bussradion när jag är på hemväg: ”Nu står jag mitt på Skurubron och växellådan drar inte, den drar inte!”

Självporträtt på buss

Rätt obegripliga bilder de här också, får skylla på J H Engström!  🙂

2 svar på ”En stund med Aitor, Anton, Margaret och Mats”

Obegripliga bilder? inte fasiken tycker jag det. Alltid kul med det lilla annorlunda.
Självporträttet på bussen var lyckat och gillas skarpt.
Hälsningar Sven

Stängt för kommentering.