Kategorier
Stockholm

Ingen domänregistrering här!

Isen på Myrsjön börjar släppa taget och en kniphanne simmade längsstranden i öppet vatten. På Ormingeleden hade ett rådjur fått plikta för ovarsamhet i trafik. Det är vår?!

Domain renewal, Buttericksskämt?

Fick ett papper där ”Domain renewal group” vill ha €28 för förnyad registrering av merilaid.com. Har inget minne av att jag betalat till dem förut, och tänker inte göra det nu heller. Det står visserligen att det inte är en räkning utan ett erbjudande men eftersom jag inte har något att jämföra med så får det vara.

4 svar på ”Ingen domänregistrering här!”

Fint med tejpen som matchar påsen 😉
Jag vet flera som släppt sina gamla domännamn nu när de skulle betala.
Fast de betalade ju en summa när de skaffade domänen en gång i tiden.
Hälsar /Claes 🙂

Kasta det där brevet från ”Domain renewal group” åt fanders, det är ett halvfult försök att få dig att byta till dem som (dyyyyr) registrar. Fortsätt du bara att förnya med din nuvarande registrar.
Jag har fått brev från de där i många år (utom senaste, de har väl givit upp… hoppas jag), och ignorerat fullständigt utan minsta problem.

Det var min omedelbara känsla att det var ett sol-och-vårförsök. Och den här bloggen är ju på .se och inte .com. Tack Richard!

Betalar till mitt webbhotell och ingen annan. Det lustiga var att man skulle kryssa i rutor för olika alternativ med resp kostnad i euro men på raden för summeringen fanns ett dollartecken.
Tack för kommentaren Claes!

Stängt för kommentering.