Kategorier
Stockholm

Reclaim Photography 28 April 2012

Överraskar mig själv stort genom att ta mig in till Sergels torg och vårstarten av Reclaim Photography. Sätter upp kanske tio foton, i färg och svartvitt, på en pelare samtidigt som knappa tjugo andra fotografer gör likadant.

Porträtt

Den förste som kommer fram och snackar är en försäljare av Situation Sthlm och ett intressant samtal följer. Annars är det inte så jättemånga som stannar och pratar, men det är ju inget typiskt stockholmsdrag att göra heller.

Pojke med ballonger och hatt

Roligast är nog att träffa alla fotografbekanta, förutom utställarna, kommer Tommy, Hans, Richard (första gången vi ses), Mackan, Joel, Martin och Jimmy förbi.

Ett gäng fjortisar rusar runt och skriker ”Justin Bieber” och första timmen kan vi lyssna på ett Nej till kärnkraft-möte med tal och musik. Det händer en del på plattan.

Tunnelbanefolk

Klockan tre är det dags att plocka ner, efter 2,5 timme. Skönt att få åka hem och villa fötterna.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012

2 svar på ”Reclaim Photography 28 April 2012”

Det ar riktigt kul att se dig igen, vi får ta en tur tillsammans i sommar när ungarna förkovrar sin franska, eller danska, eller vad det nu blir. Ni ska jag leta dig på flickr 🙂

Detsamma! Låter bra med en sommartur. Ska försöka få till en vecka i Liverpool i juli. Får se om du hittar mig på Flickr 🙂

Stängt för kommentering.