Kategorier
Berlin

Shades of green commuting

Återgår till glesare publicering. Vem har tid att kika på mina bilder i tid och otid? Går jag till mig själv så är det inte många bloggar av de jag följer som jag besöker varje dag. Vill ju inte att den här bloggen ska vara nå´t slags j-a facebook med ständiga statusuppdateringar. Om än i bildform.

Bilden då?! Först och främst miljön. Det evigt gröna, med diagonaler, kvadrater, vertikaler och horisontaler och gud vet allt. En plats där jag kanske borde stått och väntat, och väntat, tills personnaget, eller något riktigt oväntat, kom som lyfte bilden ännu lite högre. Men jag gillar ju ögonblicket, det vill säga då just jag är där. Och så här såg det ut då.

Grönkaklade-väggar

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

4 svar på ”Shades of green commuting”

Jag tycker det är OFÖRSKÄMT att detta är en just-när-du-var-där ögonblicksbild och att du inte var tvungen att stå och vänta och vänta för att få kreti och pleti så bra placerade! Inte minst kvinnan nere t.v. tillför bilden djup och perspektiv.

/Tim

Det är det inte många som har idag. Men kanske just därför …

Vad tycks om nya Flickr? Jag kan inte fråga där, för sajten har lagt av totalt verkar det som.

/T.

Eller så kunde folk burit kul prylar över axeln?
Flickr!? Saggigt! Försökte kolla vad du skrivit om en av Wilfs bilder men fick då en vit skärm. Och den har återkommit då och då, den tomma skärmen. Det är mycket mindre överskådligt nu. Så, nä! Och jag hittar inte heller hur man ska kunna fråga ngn ngt utanför kommentarsfälten.

Stängt för kommentering.