Kategorier
Stockholm

Halv man, halv bänk, hel duva…

… och en papperskorg. ”Att vara liberal är att vara kluven” sades det ju lite retsamt om folkpartister. Nu vet jag ju inte om vare sig mannen eller duvan bekänner sig till liberalismen, men papperskorgen fyller kanske sin funktion i sammanhanget.

Semester, jobbar visserligen tre dagar vecka 27, men ändå. Dags att göra upp sommarens att göra-lista, hur kul som helst. Brukar få ihop åtminstone fyrtio olika sysslor av olika angelägenhetsgrad. När jag summerar brukar cirka tio vara avbockade. Lättjan infinner sig snabbt! Möjligen, möjligen tar jag tag i städningsbiten och slänger ut morsan. Hon gick bort 2007 men jag har 13 flyttlådor kvar efter henne som jag inte förmått mig att slänga. Har svårt för det, att kasta användbara saker. Ska kanske göra en Blocket-drive. En ny dammsugare blir det, den jag har ger mig tinnitus. Blir fin motion när jag bär ner allt till soprum och återvinning 🙂 Ska titta till hojen utifall det blir utvidgad busstrejk. Heja bussförarna, förresten, ni har mitt fulla stöd!

Midsommarafton, vaknar med huvudvärk, samma som jag somnade med. Bra start! Men har inget planerat, annat än att skriva detta inlägg som få kommer ha tid att läsa bland sillinläggningar och nubbevisor. Men ha det så trevligt, ni som hittar hit!

halv-man-halv-bänk-duva

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013