Kategorier
Stockholm

Rökning dödar, liksom väntan

Rökning dödar

Ett gatustilleben i all enkelhet 🙂 Det är främst det där ”Vos” eller vad det står som kittlar. Är ju ingen rökare, så det skulle ju till och med vara något som står på alla cigarettpaket. Vill minnas att Irving Penn plåtade mosade cigarettpaket och dylikt. En snabbgoogling gav inget resultat.

Nästa tripp till stan gick till fotoaffären där jag köpte fotopapper och en ny fotoväska. En Lowe Pro Passport sling som båda mina 5D-hus med 50mm resp 16-35 mm får plats i. Passade på att kolla läget för Fuji X100S. Vecka 31 kommer 20 st och det är 50 pers på väntelistan. Jag är inte en av dem, utan avvaktar. Inte bara rökning dödar, även för lång väntan kan vara livshotande.

Passade på att klippa mig. Jonny var fullbokad även denna dag, men petade in mig under en folieinpackning. Skönt att ha det gjort.

Rökning-dödar

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013