Kategorier
Stockholm

Right ´n´ Titan

Right ´n´ Titan

Dessa ordlekar som ingen annan fattar, än mindre tycker är kul! Drack god saft i går kväll, som sagt. Bland annat två Titan från saftfabriken the Great Divide. En favorit jag inte smakat på länge! Relativt hög alkoholhalt så jag fick gå över till svagare. Förutom mina två trevliga kollegor, träffade jag Mackan, Martin och Joel som även de var ute och läskade sig. Kul att ses! Lite right ´n´titan blev det allt, hemma efter midnatt. Mina läsglasögon försvann tidigt, saknade dem redan på bussen in. Vet att jag tänkte stoppa dem i fickan och trodde jag hade gjort det. När jag kom hem låg de inte där jag såg dem tidigare på dagen. Skumt!

En bild blev tagen, med iPhonen. Riktigt bra, om jag får säga det själv. Vilket jag får eftersom ingen annan säger det 🙂

Bikten-

Bikt/confession

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

5 svar på ”Right ´n´ Titan”

Jodå, bikten blev bra, det säger jag. Som sagt var, det gåtfulla och underliga, det är du fena på Matti! Ordleken däremot… hajar jag inte som du så riktigt förutspår. Bäst jag lämnar den okommenterad…

Men du får gärna gilla min till ett kryss i svenskan om nån månad; ett speedwayheay flaggas av p g a en förare gått omkull. Heat men inte längre!

Ingen i Mexico begriper min storhet som ordlekare. *Suck!* /M

Tack, Mattias! Ordleken är väl inte så mycket ordlek som uttalslek där right ´n´titan uttalas rajtan tajtan. Men ”heat men inte längre” är ju en superb ordlek då det ju har en dubbel betydelse: ”hit men inte längre” och den bokstavliga ”heat men inte längre” eftersom heatet flaggats av.

Ett oblygt fiskande från min sida där, men lite frustrerande är det när några av de bästa ordlekarna försvinner ut i… tja, tomma intet. Även om de förstås publiceras så småningom, men då är ju jag redan nån annanstans.

Ja rajtantajtan står det ju faktiskt, jag är inte nog inkörd på engelska märker jag. Den var bra! /M

Stängt för kommentering.