Kategorier
Berlin

Gnestaplanket 2013

Gnestaplanket 2013

Det var i varmaste laget i Gnesta. På lastkajen där bland annat jag hängde mina bilder fläktade det lite men nere vid huvudgatan, mellan husen, var det gassande hett. Mycket bra fotografi men framförallt kul att träffa gamla fotobekanta, ingen nämnd och ingen glömd, och surra lite. Och snacka med nya, som Alf Jagnell respektive John Ekebert. Fick bilskjuts dit, (tack än en gång, Sven) och tog 14.39-tåget hem.

Vad min dator håller på med vet jag inte, någon slags back up, tror jag. Enligt dialogrutan ska det ta 12 204 dagar, vi ses när det är klart. Typ år 2046. Hoppas det blir bra till slut!

Lite svartvitt, en bänk utanför det utmärkta italienska haket Cicciolina i Berlin. Bland annat mycket god lasagne.

Bänk-utanför-Cicciolina

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”Gnestaplanket 2013”

Tack själv för sällskapet. Bilfärden till Gnesta gick lite snabbare när man hade någon att språka med. Många bra bilder och många välbekanta ansikten.
Fick du någon respons av dina bilder?
/sven

Responsen på bilderna var väl den förväntade. Fick förklara min tanke bakom hängningen, det var ingen som såg den 🙂 Sen är det väl ingen svensk höjdargren att berömma andras bilder, har mer känslan att de flesta är mest förtjusta i sina egna. Som sagt, det roligaste var alla samtal med andra fotografer. Nils-Erik Larsson och Jan Jältorp t ex. Nilserik har jag träffat tidigare, Jan har jag bara ”träffat” på Fotosidan, och han var lika trevlig i verkliga livet. Snackade också med John Ekebert, som plåtar hemlösa och andra i liknande situation. Han gillade min idé bakom hängningen av bilderna och vi snackade lite kamera.

Stängt för kommentering.