Kategorier
Stockholm

Storstadens djurliv

Konstaterade i går kväll att jag fortfarande kan höra syrsorna, eller om det nu är gräshoppor. Visserligen bara med ena örat, men ändå. Däremot är jag osäker på om jag fortfarande kan höra tornseglarna, eller har de dragit söderut? Är det höst allaredan?!

Datortrasslandet fortsätter, MacBooken lirar inte ihop med skrivaren längre, inget airprint där inte. Får köpa en USB-kabel helt enkelt. Bra träning för tålamodet, om man nu desperat ska söka efter något positivt. Lustigt nog kan jag skriva ut från min mobil! Varför jag nu skulle vilja det.

Den här stackar´n har dumpats på en gata i stan, kanske på grund av de kapade benen.

I vissa kvarter måste man ta sin tillflykt upp i ett träd om man ska kunna dricka en bira ifred. Undrar om råttan pantar burken eller gräver ner den?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”Storstadens djurliv”

Stängt för kommentering.