Planket 2013, vilket flyt

Vilket flyt, bokstavligt talat. Det börjar ösregna när jag kliver av bussen vid  Londonviadukten. Yrkesskadad som jag är tycker jag att det inte finns dåligt väder, bara dåliga kläder. Vilket är vad jag hade på mig när jag trotsar regnet och klafsar mot Vitabergsparken. Är duktigt genomvåt när jag kommer fram. Min nyinköpta Lowepro axelväska visar sig inte vara så mycket fotoväska, mer vattensäck. Axelvätska, typ. Det rinner om min mk3:a och att ta bilder med den är det inte tal om. Den är dränkt. Det blir iPhonen som räddar bilderna. Stannar inte så länge, det känns lätt oskönt i genomvåta jeans. Väl på bussen hem har regnet upphört. Vilket flyt!

vilket flyt

Planket-2013-2-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”Planket 2013, vilket flyt”

  1. Åhå, var du där så tidigt! Jag kom dit den senare delen… då det var torrare i luften 😉

    Mk3:an överlever väl? Annat vore hemskt tråkigt.

  2. Man passar på när det öser ner som värst. Faktum är att jag gjorde nästa samma sak med min mkII:a, dvs testade vädertätningen. Lät den sen torka ordentlgt innan jag lämnade in den och fick det på garantin. Köpte ju mkIII:an just före Berlinresan i våras, så med lite flyt (!) funkar det igen. Förutsatt att jag hittar Intervision innan de stänger för dagen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.