Kategorier
Stockholm

Bicycle in reflection

Bicycle in reflection

En ung man leder sin cykel förbi ett fönster och cykeln speglas, men inte mannen. En bagatell som ändå blev en bild. Så illa kan det gå närs kameran är på.

Va, redan torsdag! Dagarna går fort, det är bara månaden mellan avlöningarna som sniglar sig fram. Hösten är so sagt på plats och Aftonbladet skriker om polska oväder. Polska oväder har de väl i Polen, våra är väl ändå svenska?!

Läser också om att det ska forskas om mobbning. Forskarna ska undersöka hur en mobbningssituation byggs upp och hur mobbning skapas bland yngre barn i förskoleklass. Det kan jag tala om: när politiker tycker det är rimligt med 30 barn i en klass, i gamla lokaler avsedda för betydligt färre elever, är det inte konstigt att det uppstår situationer som kan urarta till mobbning. När det går 20 barn på varje pedagog säger det sig själv att det inte går att vara på varje plats där det skulle behövas och att det för barnen är mycket kort om kvalitetstid med en vuxen.

bicycleBicycle

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”Bicycle in reflection”

Skolan skulle behöver fler som du Matti!
Du gör ett förbaskat bra jobb och jag vet att du uppskattas!
Under mina åtta år att jobba i skolans värld hann jag förundras över mycket. Alla elever behöver mer kvalitetstid.

Schysst komp i spegelbilden.
/Sven

Tack för de fina orden, Sven! Träffade skolstädarna i kväll när jag stängde och de saknade mig, tyckte jag var bra. Men här tror jag de menade att jag var trevlig mot dem, vilket jag vet att alla inte är.

Stängt för kommentering.