Kategorier
Stockholm

Fredagsmys-tik

Fredagsmys-tik

Tänkte jag skulle återgå till min fredagstradition att visa upp min stora kreativitet avseende fotokonst. Jag menar, en en bild komponeras bättre än så här? Tänk er den här bilden typ 2×2 m stor på väggen ovanför platt-TV:n. Ni skulle inte kolla på något annat, jag lovar.

hjul-(1-av-1)Tack för alla hållna  tummar! Folksams handläggare ringde mig i går och jag får betala självrisken 1 500 kr, resten ersätter försäkringen. Har inte sett pengarna än såklart och ska kanske inte ropa hej förrän de verkligen är på mitt konto (ni vet, om det är för bra för att vara sant, är det förmodligen inte det 🙂 ) men kanon så här långt.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

6 svar på ”Fredagsmys-tik”

2×2 m? Platt-TVn får ju inte plats under, så du har nog helt rätt 😉
Härligt att höra din framgång med Folksam (jaja, inte ropa hej och så, betrakta det här som ett litet)

Jäkla kul att få hör att det löser sig ang försäkringsbolaget. Nu kan du kanske fylla fickorna med några Iphone 5C 😉 Beträffande bilden tror jag knappast att den får plats ovanför platt-TV:n.
Ha en skön helg!
/Sven

Hmm, läser ju ibland om hur viktigt det är med högt i tak. Hade ni inte slarvat med det hade mitt konstverk lätt fått plats 🙂
Försäkringsstålarna, vill se dem på kontot innan jag ropar hej. Tyckte det var så enkelt att muntligt justera upp summan till det jag fick betala.Men de ringer väl firman och kollar, antar jag.

Om jag var lite mörk till sinnes så skulle jag definitivt ha den på väggen!
Tycker den är bra även om jag inte skulle hänga upp den hemma hos mig. Klassiska kompositioner kan ju alla. 😉 Okonventionellt är ju inte samma som dåligt. Men det visste du, eller? 🙂

Stängt för kommentering.