Kategorier
Stockholm

Porträtt i sol och skugga

Porträtt i sol och skugga

Blandad dag, ömsom vin ömsom vatten. De giriga vann, mitt bostadsområde förvandlas till bostadsrätter. Jag tänker dock bo kvar som hyresgäst. Positivt: försäkringspengarna finns på mitt konto. Yippee!

porträtt

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

4 svar på ”Porträtt i sol och skugga”

Kul att du fick valuta för betald försäkring.
Även hos mig blev det ombildat till bostadsrätt men valde oxå att stanna som hyresgäst. Det såg så bra ut i början, det snackades om allt som behövdes förändras. Nu ser det ut som intresset börjar svalna.
/Sven

Försäkringspengarna var en glad överraskning, och att det var så okomplicerat att få dem!
Bostadsrätterna, tror de flesta tror att de gör världens klipp. Men kåkarna är gamla och det skulle inte förvåna mig om det finns ett dolt underhållsbehov.

Hurra för fungerande försäkringar!

Det där med bostadsrättsomvandling ja… det drogs igång nåt sånt i mitt område, det hann bli en förening och så, men efter ett par månader kunde man hitta en lapp i porten som berättade att det las ned, de hade visst insett att det kostade mer än det smakade. Känns faktiskt lite skönt att de var kloka nog att se krasst på det… och kanske är majoriteten som jag, har inte så stor lust att flytta (hur ska man annars göra sig ett hack på det hela?)

Stängt för kommentering.