Kategorier
Stockholm

Busshållplats, Orminge C

Busshållplats, Orminge C

Ska i dagarna bestämma mig om huruvida jag ska vara kvar på Fotosidan eller ej. Finner inte så många bilder där att kommentera, de bra bilderna finns i bloggarna numer. Men det lutar åt att jag stannar, och som fortsatt guldmedlem. Däremot kommer jag sannolikt inte att förlänga prenumerationen av Black+White Photography, gillar inte riktigt de bilder de visar. Men jag ska låta det vara osvuret.

Har som vanligt stora planer för helgen: vernissage på Galleri Axel och på Galleri Kontrast samt visningen av ”Samtida/Contemporary” på Bukowskis. Hpps jg nt r fr trtt.

Orminge

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”Busshållplats, Orminge C”

Det där med att bestämma sig om man ska vara kvar eller inte ja… känns som den eviga frågan. Jag har skvalpande konton på lite olika ställen och har seriöst börjat fråga mig vad jag ska med dem till. Känns mest som onödig hamstring.

Om du väljer att lämna fotosidan är jag i varje fall glad att jag stötte på dig där, annars hade jag aldrig hittat hit.

Fotosidan blir jag nog kvar på. Har ett gäng bilder där som jag inte vet om jag har kvar på mina hårddiskar, kan vara bra att kunna hämta hem dem. DeviantART däremot fattade jag aldrig hur det fungerade.
Tack för de fina orden!

Stängt för kommentering.