Kategorier
Stockholm

Ännu mer fredag…

Ännu mer fredag…

…frågan är om det kan bli mer fredag än såhär!?

Har haft en bra fotodag bland mina elever. Adventssamling i kyrkan först, där solljuset då och då strålade in och belyste högst ett par barnnyllen i taget. Sen gympa och lite aktionbilder. Det är ofta rätt rörigt när jag fotar bland barnen så det är inte alltid jag vet var jag lagt linslocket. En gång hade jag stoppat det innanför strumpan, nästan omöjligt att hitta. Kände det först när vi skulle gå upp till maten. I dag försvann det också för en god stund och återfanns innanför skjortan, vid byxlinningen, när jag provade nya fleecevästen.

En förälder hade haft tårtkalas på jobbet och fått med sig tårta hem. Erbjöd mig en bamsebit så nu är det nära tårtkoma.

stenar
Stilleben med stenar
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013