Kategorier
Stockholm

Glögg och lussebulle på CFF

Glögg och lussebulle på CFF

Isen ligger tunn och bräcklig på Sarvträsk. Någon ynka plusgrad och dagen känns kall. Inne på CFF värmer jag mig med vinglögg och en lussebulle. Nästan den första jag får syn på är Richard Levitte och vi beser utställningen  tillsammans. För Richard blir det tredje varvet.

M. Levitte
M. Levitte, lite oskarpt men ändå

En rätt trevlig blandning bilder, även om inte jättemånga hade fått följa med hem. Roligt att se alla olika stilar och uttryck. För ett par år sedan köpte jag boken ”Eye in Stockholm” av upphovsmannen Claes Henrik Svedberg, det var på Fotomässan. Förra året och i år var/är han här på CFF och pratar för sina varor, nämnda bok och en kalender. En ny bok ”Eye on the Swedes” är på omtryck. En riktig försäljare! Jag kommer däremot hem med boken ”Tala om bilder” av Bo Bergström och Stefan Ohlsson.

CFF
Folk och böcker

Ut i kylan, bussen nerför Katarinavägen till Slussen och sen hem.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

2 svar på ”Glögg och lussebulle på CFF”

Haha, jag hann väl vända på mig precis du tryckte av tror jag 🙂
Det var mycket trevligt att ta en bildtur i ditt sällskap, det ger alltid något lite extra att bolla tankar med nån.

Just ja, jag hade ju tänkt köpa en kalender av Hr. Svedberg… synd att jag hade en tid att passa som distraherade. Aja…

Stängt för kommentering.