Kategorier
Stockholm

Maniskt beteende

Maniskt beteende

Vårt maniska beteende att ständigt kolla på vår mobil efter senaste messet, mejlet, lajken har uppmärksammats lite här och var i media. Instagram, fejan, linkedin, you name it ( I can´t). Inget för mig dock, NSA och FRA får hitta andra sätt att övervaka myt liv och min kommunikation, vilket de sannolikt inte har några problem att göra.  Däremot kan jag vara manisk när det gäller att kolla hur det går för de bilder och bloggar jag lägger ut på Flickr och WordPress/Fotosidan. Det är lite jobbigt när det inte hinner gå mer än tio minuter innan jag loggar in igen. Då hjälper en sudoku eller två, eller ett ännu ej helt löst korsord.

Därvarande
Därvarande
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

4 svar på ”Maniskt beteende”

Åhåååjaja, ja’ e inte manisk, inte alls, nääädå! … vänta lite, nån snackar med mig på fejjan…

*ahem* Skyldig!

Jag försöker. Att ha kameran i hand och motiven i sikte hjälper… eller så har jag bara ersatt ett mani med ett annat.

Hemskt, det där maniska 🙂 Man får se till och sysselsätta sig med annat hela tiden. Eller, hemska tanke, lämna mobilen hemma eller åtminstone utom omedelbar närhet.

Haha, häromdagen dog min mobil på väg till mina föräldrar… och laddare visade det sig att jag hade glömt hemma, och de har inte rätt sort. Bara att bita i det sura äpplet… och inse att det var rätt skönt egentligen 😉

Stängt för kommentering.